Oslo FpU på topp i Østlandet

I helgen deltok Oslo FpU på den regionale debattantskolering til Østlandet. Debattanter fra hele Østlandet var samlet for å prøve og kvalifisere seg videre til den nasjonale skoleringen.

Oslo FpU stilte med fire håpefulle debattanter. Det var en lærerik helg, og konkurransen var knallhard. Allikevel klarte samtlige fra Oslo å kvalifisere seg til de nasjonale skoleringene.

Andreas var flere ganger i aksjon i løpet av helgen.

– Debattantskoleringen er en veldig viktig skolering, fordi den forbereder oss på historiens viktigste valgkamp for Fremskrittspartiet, sier formann, Andreas Brännström. Han legger også til at det var mange talentfulle debattanter på skoleringen.

Oslo FpU er fornøyd med at vi stiller med dyktige debattanter. Det viser at vi klarer å rekruttere og videreutvikle de flinkeste ungdommene.

Det ble også avholdt en debattantkonkurranse blant deltagerne. Etter sterk konkurranse tok Oslo FpU samtlige pallplasseringer.

– Debattantkonkurransen var tøff, men også veldig givende, sier en fornøyd lokallagsformann i Oslo Øst FpU, Marthe Solberg, som kom på førsteplass i debattantkonkurransen.

Marthe imponerte under debattene og stakk av med seieren.

De andre pallplasseringene ble tatt av henholdsvis fylkesformann Andreas Brännström, og 1. nestformann Johan Hertzberg. Adrian Stenberg, styremedlem i Oslo Øst FpU, imponerte også stort og gikk videre til den nasjonale runden.

– Vi i Oslo FpU er stolte over at vi er på topp i Østlandet, avslutter en fornøyd Hertzberg.

Første runde av den nasjonale debattantskoleringen blir i slutten av mars. Oslo FpU ser frem til nok en runde med lærerik og tøff skolering.

Er du ikke medlem?

Som medlem i FpU får du være med på å utvikle morgendagens politikk og delta på mange spennende arrangementer.

CategoriesUncategorized