Oslo FpU får ny rådgiver

Onsdag 1. mars gikk Tonje Lavik av som fylkessekretær for Oslo FpU.
Fylkeslagets nye rådgiver er Ola Buvik Skedsmo.

– Det er en glede å få muligheten til å jobbe for Oslo FpU. Jeg takker for tilliten og kommer til å stå på hver eneste dag for fylkeslaget, sa Ola Buvik på sin første arbeidsdag.

Ola Buvik ser frem til å jobbe med Oslo FpU.

Ved siden av jobben som fylkessekretær for Oslo FpU, jobber han som rådgiver for FpUs hovedorganisasjon.

Skedsmo har bred politisk erfaring og har tidligere vært organisatorisk nestformann og kasserer for Vestfold FpU. I tillegg, var han valgkamparbeider for Vestfold FrP under valgkampen i 2015.

Samtidig som Ola Buvik Skedsmo går inn som ny fylkessekretær, går Tonje Lavik av.

– Vi ønsker å takke Tonje Lavik for den uvurderlige innsatsen hun har gjort for Oslo. Vi hadde neppe vært der vi er i dag hvis vi ikke hadde hatt Tonje og har vært en sentral del av snuoperasjonen i Oslo FpU, sier fylkesformann Andreas Brännström.

Tonje har vært helt sentral del av Oslo FpU den siste perioden.

Tonje er imidlertid ikke langt unna ettersom hun nå skal arbeide på heltid som rådgiver for FpU. Vi er overbevist om at hun kommer til å gjøre en like god innsats for FpUs hovedorganisasjon, som hun har gjort for oss i Oslo.

– Det har vært flott å være rådgiver for Oslo FpU, og det er litt vemodig å gå av. Jeg er imidlertid overbevist om at Ola kommer til å gjøre en minst like god jobb som meg, sa  Tonje Lavik.

Oslo FpU ønsker Ola Skedsmo hjertelig velkommen på laget. Vi ønsker også Tonje Lavik lykke til videre med arbeidet for FpU!

Er du ikke medlem?

Som medlem i FpU får du være med på å utvikle morgendagens politikk og delta på mange spennende arrangementer.