Bli med på sommerens happening!

Fra 3.-6. august samles 200 FpUere på Sørlandet til sommerleir. Det blir bading, fotball- og volleyballturnering, grilling og ikke minst politisk skolering. I den anledning deler Oslo FpU ut en gratis plass!

Om du betaler kontigenten din innen 17. Juni er du med i trekningen. Alt du trenger å gjøre er å vippse 100kr til Fremskrittspartiets ungdom på 21749.

Jeg har gledet meg siden i fjor, sier formannen Marthe Solberg.

Dette er en av sommerens store høydepunkter og noe du rett og slett ikke kan gå glipp av. Personlig  har  jeg gledet meg helt siden i fjor, og kan ikke vente med å møte både kjente og nye FpUere fra hele landet. Spesielt interessant blir å se hvordan Oslo FpU hevder seg i den atletiske delen av sommerleiren. Ettersom vi underprestert i fjorårets fotball- og volleyballturnering, har formannen trappet opp treningen. Både forberedelsene og ambisjonene er av den grunn betydelig høyere i år, sier formann i Oslo øst, Marthe Solberg.

 

 

 

Sommerleiren er et sted hvor man får venner for livet, politisk påfyll og kanskje stikke av med seieren under pokerturneringen? Meld deg på da vel!

 

Link for påmelding:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSd9DbTVIJfaw8I9EncJ3iT6yJAjD6PjwuhQx86pWbtNi9shEw/viewform?c=0&w=1

Er du ikke medlem?

Som medlem i FpU får du være med på å utvikle morgendagens politikk og delta på mange spennende arrangementer.