– Oslo FpU er en levende talentfabrikk

Valgkampen har allerede begynt, og partiet har en hektisk periode foran seg frem til valgdagen 11. september. I den forbindelse har Oslo FrPs bystyregruppe ansatt tre valgkampsekretærer. Valget falt ned på fylkesformann Andreas Brännström, 1. Nestformann Johan Hertzberg og lokallagsformann Marthe Solberg.

Andreas Brännström har allerede begynt i jobben og beskriver en travel hverdag.
– Først må jeg bare si at Oslo FpU setter enorm pris på at FrP satser på ungdommen og vi kommer til å stå på 100% for å vinne valget. Det blir mye arbeid og intensive dager, men vi er topp motivert for å gjøre en best mulig jobb for FrP. Jonas Gahr Støre skal holdes langt unna Statsministerens kontor, forteller fylkesformannen.

FpUerne skal organisere FrPs valgkamp i Oslo, mobilisere tillitsvalgte og sørge for at vi når ut til folk flest. De skal også ha ansvaret for valgboden til Oslo FrP på Karl Johans gate. Standen er en viktig del av valgkampen fordi det gir mange velgere en unik mulighet til å snakke med Frps politikere.

– Oslo Frp er takknemlige for at Oslo FpU ønsker å bidra så sterkt i valgkampen og vi er glade for at de takket ja til jobben. Det gir dem en unik mulighet til å ta stor del i Frps viktigste valgkamp noensinne, sier valgkampleder i Oslo Frp, Lars Petter Solås.

– Oslo FpU har blitt en levende talentfabrikk som rekrutterer og skolerer dyktige politikere, sier Solås.

Er du ikke medlem?

Som medlem i FpU får du være med på å utvikle morgendagens politikk og delta på mange spennende arrangementer.