Fire dager til sommerleir!

Det er nå under en uke til sommerleiren braker løs. I den forbindelse har vi tatt en prat med Marthe Solberg, formann i Oslo Øst FpU og en del av stabben på årets sommerleir.

For medlemmer som er på sommerleir for første gang er staben et ukjent uttrykk. Hvilke oppgaver har dere?

– Staben har ansvaret for at alt det praktiske på sommerleiren. Vi skal sørge for at samtlige deltagere stortrives, og og legge til rette for at 200 engasjerte ungdommer får fire uforglemmelige dager med Norges beste ungdomsparti!

Hvordan opplevde du din første sommerleir?

– Fantastisk! Min første sommerleir var i 2011. Det var første gang sommerleiren ble avholdt på Skottevik. Jeg var helt ny og kjente få, men det var ingen problem. Jeg ble tatt godt imot, fikk mange nye venner som jeg fortsatt har den dag i dag. Og siden har jeg gledet meg til sommerleir hvert eneste år. Sommerleir er noe av det morsomste man kan være med på og helt klart sommerens høydepunkt!

Er det noe du vil legge til?

Uavhengig om det er din første eller hundrede sommerleir, så kommer du til å få nye og gode venner, minnerike opplevelser og fire fantastiske dager. Vi i staben skal gjøre alt vi kan for at alt skal gå etter planen. Staben vil sørge for at vi får tidenes beste sommerleir og den perfekte oppladningen foran valgkampen!

Er du ikke medlem?

Som medlem i FpU får du være med på å utvikle morgendagens politikk og delta på mange spennende arrangementer.