Tre dager til sommerleir!

Det er nå tre dager til sommerleiren braker løs. I den forbindelse har vi snakket med Johan, 1.Nestformann i Oslo FpU. Han har store ambisjoner foran årets sommerleir.

Hva gleder du deg mest til med sommerleiren?

– Jeg gleder meg til alt! Spesielt morsomt er det å møte nye og gamle FpUere fra hele landet. Samtidig er sommeren på Sørlandet en nytelse med bading, grilling og lange solfylte dager og kvelder. I tillegg går det rykter om at det blir allsang, noe jeg ser virkelig frem til.

Hvorfor skal nye medlemmer være med på sommerleir?

– Det er det mange grunner til! Man blir kjent med FpUere fra hele landet og får venner for livet. I tillegg får man oppleve noe av det fineste Sørlandet har å by på. Fjorårets sommerleir var min første, og jeg angrer ikke et sekund på at jeg slengte meg med. Sommeridyll i skjærgården på Sørlandet med 200 engasjerte FpUere fra hele landet som lader opp til valgkamp, kan man få det bedre?

Er det noe du vil legge til?

– Til slutt må jeg si at Oslo FpU er godt forberedt til årets sommerleir. Sist gang gikk ikke fotball- og volleyballturneringen vår vei. Men i år har vi ikke ligget på latsiden, vi har vært i hardtrening de siste ukene og avholdt flere volleyball- og fotballtreninger. I år er jeg sikker på at Oslo FpU tar med seg en pokal hjem! For min del blir det å sørge for at spillerne er i best mulig form. Etter fjorårets sportslige prestasjoner var det ingen tvil om at noe måtte gjøres.

Er du ikke medlem?

Som medlem i FpU får du være med på å utvikle morgendagens politikk og delta på mange spennende arrangementer.