En dag til sommerleir!

Nå er “årets happening” rett rundt hjørne. Derfor har vi tatt en prat med Ola, 2.Nestformann Oslo FpU og ansvarlig for Oslo FpUs atletiske satsing.

Du tar turen fra Berlin til Oslo for å tilbringe fire dager med FpU på Sørlandet. Hva kommer det av?

– Først og fremst, fordi FpU er en organisasjon med vanvittig mye bra mennesker. Samtidig, blir det fire dager med politikk, sosialt og ikke minst idrett. Du skal lete langt etter en bedre sommerleir, etter mine meninger.

Kan du fortelle litt om den sportslige oppkjøringen til årets sommerleir?

– Nå skal ikke jeg røpe altfor mye, men jeg kan si at etter fjorårets fiasko måtte ting skje. Etter en lang vinter og effektive treninger på Huk, er vi godt forberedt. Samtidig har skolebesøkene gitt resultater og årets mannskapet er av en annen dimensjon sammenlignet med fjorårets. Avslutningsvis må jeg bare si, at det blir spennende å hvor mange trofeer som ender opp innenfor Ring 3.

Er du ikke medlem?

Som medlem i FpU får du være med på å utvikle morgendagens politikk og delta på mange spennende arrangementer.