Skolevalgkampen er rett rundt hjørnet!

Neste uke starter valgkampen på de videregående skolene i hovedstaden for fult. I den forbindelse har vi tatt en prat med Marthe Solberg, ansvarlig for valgkampen i Oslo FpU.

Hvordan har valgkampen gått så langt?

– Nå er den første uken i valgkampen overstått, og det har gått over all forventning. Den første uken har vi tilbringt på stand på Karl Johan. Det er alltid interessant å møte engasjerte velgere som har innspill og spørsmål om politikken vår.

Partier som Unge Venstre, AUF og Unge Høyre har i lang tid dominert skolevalget i Oslo. Hvordan skal FpU føye seg inn i den rekken?

– Vi har en stor jobb foran oss, men vi har nok aldri vært bedre forberedt eller mer motiverte til skolevalgkampen. Vi har dyktige debattanter og ververe, og ikke minst hardtarbeidende mennesker på kontoret som vil være med på å gjøre valgkampen 2017 til den beste i FpUs historie. Jeg har virkelig troen på at dette kommer til å bli et godt valg for Fremskrittspartiet ungdom, ikke bare i Oslo, men også ellers i landet.

Medlemmer som har lyst til å bidra i valgkampen, men kjenner ingen i Oslo FpU, hvordan skal de gå frem?

– Skolevalgkamp er noe av det morsomste man kan være med på som ungdomspolitiker og på mange måter et høydepunkt. Vi trenger alle potensielle bidragsytere for å holde Jonas Gahr Støre langt unna regjeringskontorene. Om du har lyst til å bidra er du hjertelig velkommen til det. Vi trenger folk til å være med på skoler, stå på stand i Karl Johan, være med aksjoner og medlemskvelder. Om du vil være med er det bare å ta kontakt med meg enten på facebook, på mail eller via tlf. Vi er en god gjeng i Oslo FpU, som tar godt imot alle nye.

Er du ikke medlem?

Som medlem i FpU får du være med på å utvikle morgendagens politikk og delta på mange spennende arrangementer.