Bli kjent med Willem Storm!

Hvem er du?

Mitt navn er Willem Storm, er 20 år og bor på Grünerløkka i Oslo. For tiden går jeg på Nydalen VGS og jobber på Café. På fritiden driver jeg med politikk. Jeg ble nylig valgt til 2. nestformann i Oslo Øst FpU, og er også medlemsansvarlig for Grünerløkka FrP.

Hvorfor ble du medlem?

Jeg ble medlem fordi jeg ønsket å bruke mitt politiske engasjement til å bidra for en bedre hverdag for folk flest. Mine politiske meninger samsvarte med FpUs politikk, og da var FpU et lett valg. Samtidig er det veldig lærerikt og morsomt å være medlem i FpU!

Hva brenner du for?

Jeg brenner for å hjelpe grundere, det skal være enkelt, lønnsomt og attraktivt å starte en bedrift i Norge. Lokale grundere skal bli skattet mindre og kunne ha rom for å utvikle seg. Deretter kommer utdanning og spesielt yrkesfag. Et fagbrev skal være like respektert som en høyskoleutdannelse eller universitetsutdannelse. Nåværende regjeringen har økt lærlingtilskuddet og settet krav til at flere bedrifter skal ansatte flere lærlinger, dette er veldig viktig og et bra skritt i riktig retning og mer er på vei. Eldreomsorg, vi alle kommer til å eldre en dag. Men før den tid så er det viktig at eldre har valgfrihet, det skal være et bra utvalg mellom private og offentlige omsorgshjem. Staten skal ikke avgjøre om du velger privat eller offentlig, dette er hver person sitt eget valg.

Hva er det beste med FpU?

Det beste med FpU er at man blir fort kjent med hyggelig mennesker som du har veldig god sjans til å beholde resten av livet. Som medlem i FpU er man med på å skape morgendagens politikk, det som blir vedtatt politikk i FpU blir fort politikk i moderpartiet FrP. Har du politisk interesse så har du da også garantert et politisk talent i deg.

Hvorfor bør andre melde seg inn?

FpU har en politikk som setter valgfrihet og trygghet i fokus. Dersom man er opptatt av dette og i tillegg ønsker å lære om politikk og få venner for livet, da bør man virkelig vurdere å melde seg inn!

Hva gleder du deg mest til i sommer?

Jeg gleder meg til lange kvelder i sol og varme, med venner og familie. og selvfølgelig sommerleiren til FpU. Blir utrolig gøy å møte masse FpUere.

Er du ikke medlem?

Som medlem i FpU får du være med på å utvikle morgendagens politikk og delta på mange spennende arrangementer.