Armin om Civita-skolen

I helgen har Armin Braimi, som er medlem i Oslo vest FpU, deltatt på Civita-skolen. Der har han lært mye om ideologi, politikk og blitt utfordret politisk. Synspunkter om frihet og rettigheter er blitt utfordret i den liberale tankesmien, og unge politiske spirer har fått utviklet seg.

Civita-skolen plukker ut talentene de ønsker å satse på, og Armin er en av dem. Store navn som Henrik Asheim og Ove Vanebo har blant annet deltatt på Civita-skolen.

”Civita-skolen har vært like mye en utfordring som det har vært lærerikt. Så langt har mitt liberale ståsted blitt utfordret på kurset. Min erfaring med Civita-skolen er at de fremmer god politikk med fokus på det ideologiske, noe man absolutt bør lære mer om. Kursene har absolutt lært meg mye om å utforme politikk”, sier Armin Braimi.

Han er veldig fornøyd med foredragene, og har blitt møtt av dyktige foredragsholdere med bred ekspertise.

Vi ønsker Armin lykke til videre på Civita-skolen.

 

Er du ikke medlem?

Som medlem i FpU får du være med på å utvikle morgendagens politikk og delta på mange spennende arrangementer.