Unge FpUere trer inn i Oslo FrP

Lørdag 10. Februar deltok Oslo FpU på Oslo FrPs fylkesårsmøte. Det ble en spennende dag med mye debatt. De som imidlertid stjal hovedfokuset var Oslo FpUs 1.nestformann, Johan N. Hertzberg og 1.vara i Oslo FpUs fylkesstyre, Adrian Smith Stenberg.

Johan N. Hertzberg vant Oslo FrPs tillit, og ble valgt til organisatorisk nestleder i Oslo FrP med 75% av stemmene. Hertzberg på 23 år, er en av de yngste som har sittet i Oslo FrPs fylkesstyre, for ikke å snakke om å være en del av formannstrioen.

Det er en stor ære å bli valgt. Det er veldig gøy å se at Fremskrittspartiet satser på ungdommen. Jeg gleder meg til å sette i gang med arbeidet for Oslo FrP, sier Johan Hertzberg.

Johan sier det er viktig å ta opp kampen mot fortetting på vestkanten og å ta et oppgjør mot byrådets samferdselspolitikk.

Adrian Smith Stenberg ble valgt til medlemsansvarlig. Stenberg, som også er 23 år gammel, blir også en av de yngste noen sinne i Oslo FrPs fylkesstyre.

Jeg er veldig takknemlig for den tilliten som fylkespartiet har gitt meg. Vi skal jobbe iherdig for å sette Oslo FrP på kartet igjen, sier Adrian Smith Stenberg.

Vi ønsker de nyvalgte lykke til i arbeidet deres.

Er du ikke medlem?

Som medlem i FpU får du være med på å utvikle morgendagens politikk og delta på mange spennende arrangementer.