Bli kjent med lokallagsformann, Adrian Smith Stenberg!

Hvem er du?

Mitt navn er Adrian Smith Stenberg, er fra Romsås og er 24 år. Studerer statsvitenskap, jobber og er politisk aktiv på fritiden. Er medlemsansvarlig for Oslo FrP og 1. vara for Oslo FpU, og nå formann i Oslo Øst FpU.

Hvorfor ble du medlem?

Jeg ble medlem fordi jeg ønsket å gjøre en forskjell. Det er viktig å engasjere seg og ønske å arbeide for et bedre samfunn, men også bevare de gode delene ved vårt samfunn. Trygghet står sentralt og vi skal også kunne nyte en velferdsstat i fremtiden.

Hva brenner du for?

Det er så utrolig mye, men om man skal avgrense det litt så må det bli samferdsel, eldreomsorg, skolepolitikk og innvandringspolitikk. Det er viktig å ha en infrastruktur som knytter landet sammen, men som også gjør at man kommer seg raskt fra a til å. Vi må ha en verdig eldreomsorg som verdsetter det de eldre har gjort for vårt land. Elever og studenter skal være i sentrum, med større frihet til å velge fag, men også retten til å ha en tryggere studiehverdag. I tillegg må vi ha en streng innvandringspolitikk for å kunne opprettholde vår velferdsstat og den kulturelle bærekraften i vårt samfunn.

Hva er det beste med FpU?

FpU er det eneste partiet som har baller og som tørr å si ifra. Gang på gang leverer vi riktig og fremtidsrettet politikk, uavhengig av hvor mye motgang vi får blant de andre ungdoms-partiene.

Hvorfor bør andre melde seg inn?

Vi tørr der andre tier og arbeider for en fremtidsrettet politikk. Om du ønsker å gjøre en forskjell og være med på et fantastisk lag, få venner for livet, og som støtter hverandre i tykt og tynt, da er FpU ungdomspartiet for deg.

Hva gleder du deg mest til i sommer?

Jeg gleder meg til sommerarrangementer med FpUere på Huk og andre steder i Oslo. Så er også så klart sommerleiren sommerens heftigste event. Sommeren skal også feires med venner og familie, med en liten tur til Kiel, og sukkeravgiften fører meg også til Sverige.

Er du ikke medlem?

Som medlem i FpU får du være med på å utvikle morgendagens politikk og delta på mange spennende arrangementer.