Bli kjent med Vetle Fjeldheim!

Hvem er du?

Mitt navn er Vetle Fjeldheim, er 17 år gammel og kommer fra bydel Nordstrand. For tiden tilbringer jeg store deler av hverdagen min på Kongshavn VGS. Utenfor skolen sitter jeg som 1.vara i Oslo Øst FpU. Noe jeg trives godt med.

Hvorfor ble du medlem?

Jeg ble medlem fordi jeg var oppgitt av den politiske korrektheten som svermet rundt i Norge. Dette kombinert med liberalistiske prinsipper gjorde at FpU var et naturlig valg. Samtidig ville jeg bli utfordret på mine politiske standpunkter. Der skuffet ikke FpU.

Hva brenner du for?

Hvis jeg skal avgrense det til kun to temaer vil jeg nevne liberalismen og personvern. Kort fortalt går det ut på at hvert menneske eier seg selv og statens eneste oppgave vil være å beskytte individuell frihet. I et stadig mer digitalisert samfunn blir retten til privatliv stadig utfordret. Vi har alle noe vi ikke ønsker å dele med andre. Ikke fordi det er ulovlig eller noe vi må skjule, men rett og slett fordi det er privat. FpU er en sterk forsvarer av enkeltmenneskers personvern og det digger jeg.

Hva er det beste med FpU?

Når du kombinerer politikk og en så god gjeng får du et utrolig resultat. De gir deg selvtilliten og motivasjonen til å kjempe for det du brenner for uansett om det er populært eller ikke. FpU tør der andre tier.

Hvorfor bør andre melde seg inn?

Hvis du ønsker å bli del av en fantastisk gjeng som brenner for det de tror på er valget enkelt. De erfaringene jeg har fått i FpU er jeg utrolig takknemlig for.

Hva gleder du deg mest til i sommer?

Dessverre har jeg ikke mulighet til å besøke årets sommerleir, men jeg skal både innom Kroatia og Spania. Ser frem til noen avslappende uker i varmen.

Er du ikke medlem?

Som medlem i FpU får du være med på å utvikle morgendagens politikk og delta på mange spennende arrangementer.