Tre dager til sommerleir!

Det er kun tre dager igjen til sommerleir. Vi har tatt en prat med Herman, som er fylkesformann i Oslo FpU, for å høre om hans tanker rundt sommerleiren.

Hva gleder du deg mest til med sommerleiren?

Jeg gleder meg til utrolig mye! Det blir veldig gøy å møte FpUere fra hele landet. Jeg gleder meg også til å få litt politisk påfyll etter en lang ferie. Det jeg kanskje gleder meg aller mest til er konkurranser og idrett. Jeg ser virkelig frem til volley- og fotballturneringen.

 

Hvorfor bør nye medlemmer være med på sommerleir?

 Alle nye medlemmer bør være med på sommerleiren siden det er en glimrende mulighet til å bli kjent med nye mennesker. FpU er en organisasjon som et stappfull av hyggelige og trivelige folk. Også lærer man selvfølgelig masse.

 

Er det noe du vil legge til?

Jeg vil legge til at sommerleiren er et fantastisk sted å knytte vennskap for livet, og for å ta skrittet til å bli aktiv i politikken. Alle i FpU møter nye medlemmer med åpne armer, og har et fantastisk miljø. Jeg gleder meg til fire fantastiske dager på Sørlandet, og å bli kjent med nye FpUere.

Er du ikke medlem?

Som medlem i FpU får du være med på å utvikle morgendagens politikk og delta på mange spennende arrangementer.