To dager til sommerleir!

Nå er det kun to dager igjen til FpUs sommerleir braker løs. Vi har snakket med 1. nestformann, Armin Braimi og hørt hva han ser frem til.

Hva gleder du deg mest til med sommerleiren?

Det er mye å se frem til, men det jeg gleder meg aller mest til er å bade. FpUs sommerleir er på Sørlandet. Derfor skal jeg benytte sjansen med å bade i et av de mest solrike og badevennlige områdene som Norge har å by på.

 

Hvorfor bør nye medlemmer være med på sommerleir?

Sommerleir er først og fremst en begivenhet som egner seg for alle medlemmer. Det er en flott mulighet til å bli kjent med andre medlemmer og tillitsvalgte på tvers av fylkeslag samtidig som det er rikelig med aktiviteter.

 

Er det noe du vil legge til?

Jeg vil legge til at sommerleir er stedet hvor de som ønsker å engasjere seg kan få muligheten til å utvikle sine interesser på en usedvanlig bra måte. Det er også mye rom for moro igjennom aktiviteter og underholdning. Jeg ser frem til sommerleir og teller ned timene med spenning.

Er du ikke medlem?

Som medlem i FpU får du være med på å utvikle morgendagens politikk og delta på mange spennende arrangementer.