En dag til sommerleir!

Det er kun en dag igjen til årets sommerleir. Vi har tatt en prat med Claudia, som er 2. nestformann i Oslo FpU, for å høre om hva hun gleder seg til med sommerleiren. 

Hva gleder du deg til med sommerleiren?

Jeg gleder meg til mye, men noe av det er temakveldene og fotball- og volleyballturneringen. Dette er noe som skaper utrolig god stemning. Jeg gleder meg selvfølgelig også til å se på både kjente og nye ansikt. FpU er ikke bare den politiske ungdomsorganisasjonen som har den beste politikken, men også de fineste folkene. Vi har det utrolig moro sammen!

Hvorfor bør nye medlemmer bli med på sommerleiren?

Sommerleiren er en gylden mulighet til å bli kjent med politikken, organisasjonen og folkene. Sommerleiren viser også på en fin måte at det å være medlem i en politisk ungdomsorganisasjon ikke kun er faglig, men også utrolig sosialt. Her får man mulighet til å bli kjent med nye mennesker, og bli en del av det fine fellesskapet.

Noe du vil legge til?

Hvis du som leser ikke skal på sommerleiren i år, håper jeg vi ser deg neste år. Utrolig spennende, morsomt og minnerikt.

Er du ikke medlem?

Som medlem i FpU får du være med på å utvikle morgendagens politikk og delta på mange spennende arrangementer.